Közvetlenül támogathatod a legnagyobb Fradista híroldalt és közösséget, plusz szolgáltatások is lesznek.

Kedves Fradista Barátunk!

Oldalunk immár több mint egy évtizede szállítja a híreket a Fradiról és építi a Fradisták közösségét. A szerkesztési munkát szabadidőnkben csináljuk főállású munkáink mellett, az oldal fenntartásával kapcsolatos költségeket is saját zsebből álljuk.

Az elmúlt időszakban többen jeleztétek, hogy szeretnétek anyagilag is támogatni és ezzel megköszönni azt a munkát, amit végzünk és ezzel is kifejezve, hogy milyen sokat jelent az életükben a honlap és a köré épülő közösség. Mások céges támogatóként jelentkeztek volna. Van, akinek így nem okozna erkölcsi kérdést, hogy bekapcsolja a reklámblokkolót.

Nagyon jólesik, hogy sokan ilyen formában is szeretnétek elismerni munkánkat, ezért úgy döntöttünk megteremtjük ennek lehetőségét. Mi sosem fogjuk azonban azt mondani, hogy csak akkor működik tovább az oldal, ha pénzt adtok, mert mi ezt a Fradi szeretetéért csináljuk, de természetesen a támogatások fejlesztéseket is lehetővé tesznek. Ezért úgy gondoltuk, hogy akik jelentősebb összeggel támogatnak minket plusz szolgáltatásokat kapnak, miközben, akik nem akarják vagy nem tehetik meg sem kapnak kevesebbet, mint eddig.

A támogatási csomagokat és azok részletes leírását Patreon oldalunkon találod, itt, ezek a következők:

Hívj meg egy sörre vagy fröccsre minket (2.71 euró/hó + ÁFA, nagyjából 1000 Ft)
(Hálásan köszönjük a segítséged)

1899 (vagy majdnem) (5.15 euró/hó + ÁFA, nagyjából 1899 Ft)
(Heti hírlevél a Fradi és az oldal körüli apró érdekességekről; Hálásan köszönjük a segítséged; Kérdéseket javasolhatsz a sajtótájékoztatókra)

Támogató (13.56 euró/hó + ÁFA, nagyjából 5000 Ft)
(Meghívást kapsz az Üllői129 rendezvényeire; Minden Karácsony előtt Üllői129-es ajándékkal lepünk meg; Az Üllői129 támogatójaként üzeneted megjelenik a támogatói aloldalunkon; Nagyinterjúink előtt kérdeseket javasolhatsz; Heti hírlevél a Fradi és az oldal körüli apró érdekességekről; Hálásan köszönjük a segítséged; Kérdéseket javasolhatsz a sajtótájékoztatókra)

Céges támogató (27.12 euró/hó + ÁFA, nagyjából 10000 Ft)
(Meghívást kapsz az Üllői129 rendezvényeire; Minden Karácsony előtt Üllői129-es ajándékkal lepünk meg; Az Üllői129 támogatójaként a céged logója és az üzeneted megjelenik a támogatói aloldalunkon; Nagyinterjúink előtt kérdeseket javasolhatsz; Heti hírlevél a Fradi és az oldal körüli apró érdekességekről; Hálásan köszönjük a segítséged; Kérdéseket javasolhatsz a sajtótájékoztatókra)

Természetesen ha közvetlenül szeretnéd támogatni munkánkat azt is megteheted Paypalon keresztül is, ha pedig utalnál, akkor a „szerkesztoseg@ulloi129.hu” másodlagos azonosító segítségével megteheted (természetesen idézőjel nélkül).

Köszönjük!

A szerkesztők