Minderről egy nyilatkozatában beszélt.

Lasha Dvali, a grúz válogatott és a Ferencváros egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa volt az előző szezonban, ám az utóbbi időben nem játszhatott a Fradi első csapatában, miután sokáig sérüléssel bajlódott. Visszatérése után a tartalékoknál lépett pályára az elmúlt hetekben, valamint a Görögország és Koszovó elleni vb-selejtezőn is játszhatott a 26 éves védő.

Az én döntésem volt, hogy a tartalékoknál játsszak, mert így felgyorsíthattam a felépülési folyamatot és ezáltal jobb formában érkezhettem a csapathoz – kezdte a qomagebi.ge-nek Lasha Dvali, aki azt is elárulta, minden bizonnyal a télen búcsút int az Üllői útnak.

Úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban és a kupában csak télig leszek az első keret tagja. Az Európa Ligát is beleértve, legalább heti két meccset kellene játszanom, azonban ez nem tanácsos egy (ilyen) sérülés után. A Ferencvárossal háromszor megnyertem a bajnokságot, emellett az elmúlt három évben szerepeltünk az európai kupaporondon. Úgy gondolom, most eljött az ideje egy új fejezetnek a pályafutásomban. Valószínűleg a téli átigazolási időszakban inkább egy új csapathoz fogok igazolni, mintsem hogy maradnék a Ferencvárosnál. A csapatneveket illetően jelenleg nem tudok konkrétumokkal szolgálni. Még sok idő van hátra a téli átigazolási időszakig.

A Fradi légiósa pályafutása korai szakaszában a németek elleni Eb-selejtezőn debütált a grúz válogatottban, amely legközelebb Svédország ellen játszik vb-selejtezőt.

A svédeknek olyan játékosai vannak, akik topbajnokságokban játszanak és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. A futballban semmi sem lehetetlen, mindent megteszünk majd azért, hogy jó meccset játsszunk és megfelelő eredményt érjünk el – tette hozzá Dvali, aki két és fél év alatt összesen 59 mérkőzésen lépett pályára a Ferencváros színeiben, ezeken két gólt szerzett és egy gólpasszt jegyzett.

forrás: csakfoci.hu