Bár Szabics azt kérte ne foglalkoznak a Fradival a klubja nem hallgat rá.

Klubunk különvonatot indít az OTP Bank Liga legnagyobb rangadójára, annak érdekében, hogy minél több Vidi-szurkoló támogathassa a helyszínen jó formában lévő csapatunkat! A vonatjegyek egységesen 2500 forintba kerülnek, ezeket a nyitvatartási időben a VidiShopban lehet megváltani kedd 12:00 órától!

A különvonat november 21-én, 15:22 órakor gurul ki a székesfehérvári vasútállomásról (gyülekező és felszállás 15:00 órától), megállás nélkül 16:14-kor fut majd be a ferencvárosi pályaudvarra. A mérkőzés lefújása után ugyanezen az útvonalon, szintén megállás nélkül közlekedik majd a szerelvény, a 20:37-es indulást követően 21:25 órakor érkezik meg Fehérvárra a vonat.

Az odaúton biztosan nem lesz gond a hangulattal (már csak azért sem, mert a vonat elején például az RBD tagjai utaznak majd), bízunk benne, hogy a csapat szereplése okán a visszaúton is jókedvű utazás vár szurkolóinkra, azonban felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a tömegközlekedési eszközökön jelenleg kötelező a maszkviselés, ez a szabály pedig természetesen a különvonatra is érvényes.

forrás: MOL FC