Alex mellett Bogdán Ádám és Myrto Uzuni is értékelt a Celtic elleni vereség után.

A lehetőség megvolt. A gólomnak örülök, mert sokat dolgoztam érte. A szívemet a Fradinak adom, mert hisznek benne. Fontos, hogy együtt voltunk, itt voltunk. Próbáltunk nyerni, de nem sikerült. Együtt nyerünk, együtt vesztünk. A következő meccsen is mindent megteszünk majd a Fradiért” – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt az albán válogatott Myrto Uzuni, aki a második gólját lőtte a sorozatban.

Nem kezdtünk elég jól, nem voltunk elég koncentráltak. Gyors gólt akartunk, de helyette mi kaptunk gyorsan gólt. Aztán egyenlítettünk, de megint kaptunk egy gyors gólt. Kicsit szerencsétlenek voltunk. Mindent megtettünk a győzelemért, de nem volt szerencsénk” – tette hozzá az ukrán válogatott Oleksandr Zubkov.

Azt gondolom, nem adtuk fel, nagyon akartunk, elég helyzetünk is volt, ami a lőtt gólokból is látszik. Tény az, hogy rosszul kezdtünk, és utána pechünk is volt a második gólnál a megpattanó lövéssel. A Celtic a kiharcolt helyzeteit jó részben belőtte, és szerzett három gólt. Még mi, talán több helyzetet dolgoztunk ki, nem tudtuk kihasználni. Pozitívum a hozzáállásunk, és a győzni akarás. A második góljuk visszavetett minket, a harmadik is övön aluli ütés volt. A végén volt rá válaszunk, de nem maradt elég idő, hogy a döntetlent érjünk el. Fájó vereség ez itthon, ki-ki meccset tudunk játszani a skótokkal, közel voltunk, nem sikerült, ez bánt mindenkit a csapatból” – értékelt Bogdán Ádám.

Amikor az ember ilyen könnyű lehetőséget ad az ellenfélnek a gólszerzésre, azt nagyon sok munkába kerül kijavítani, nem lehet ilyen hibákat elkövetni. Összességében nagyon sokat dolgoztak a fiúk, én egész elégedett vagyok, az volt az érzésem, hogy próbálkozni akarnak, gólt akarnak szerezni, de ez nem volt elég. Az ember persze nem lehet teljesen elégedett, hiszen pontot akartunk szerezni, de úgy gondolom, jó teljesítményt nyújtottunk. Az elvárás nagyon magas volt, de az ellenfél egy nagyon jó csapat. A második félidőben, amikor a játékosaim kifutottak a pályára, mindenkiben az volt az érzés, hogy készek vagyunk harcolni. A szerencse nem a mi oldalunkon állt ezen a meccsen. A Fradi nagy klub, de ebben a ligában vannak még nagyobb különbségek az ellenfelekhez képest, amit úgy lehet kezelni, hogy dolgozunk tovább és idő kell ahhoz, hogy a munka eredménnyel is párosuljon. Baj, ha a szurkolók nem képesek arra, hogy időt adjanak a játékosoknak, a fejlődéshez és az előrelépéshez ugyanis idő kell. Ez nem üzenet a szurkolóknak. Nem nekem kell idő, hanem a játékosoknak. Rendben van, hogy az elvárások magasak, hiszen a Fradi egy nagy klub, de itt egy nagyon fontos kupáról beszélünk, ehhez a szinthez nekünk még idő kell. Nagyra értékelném, ha mindenki kész lenne arra, hogy időt adjon a játékosoknak – nyilatkozta Stöger az M4 Sportnak.

Kivonat: Csakfoci, NSO, Origo