Utolsó őszi hazai meccsüket hozták az öregfiúk.

Nem kezdődött jól az utolsó őszi hazai mérkőzésünk, hiszen a BVSC egy gyors támadás végén, a 2. percben megszerezte a vezetést. Ezt követően csapatunk folyamatosan támadott, végül a 17. minutumban Ujfalusi Attila ballal, a jobbösszekötő helyértől szenzációs lövést eresztett meg a jobb felső sarokba. 1-1-re módosult az állás! Alig négy perccel később Vén Gábor precíz beadása után Bojan Lazic látványosan fejelt a jobb alsó sarokba, ezzel máris nálunk volt az előny (2-1)! A későbbiekben is több akciót vezettünk, ám a lehetőségek kimaradtak. A BVSC veszélyes ellentámadásokat vezetett, de az eredmény már nem változott az első félidőben.

A térfélcserét követően komoly küzdelem zajlott a pályán, egy távoli lövéssel a vendégek az 50. percben egalizáltak (2-2), majd egy villámgyors akció végén Fehér Ádám csak utolsó emberként tudta megállítani az ellenfél csatárát – villant a piros lap! A 10 emberrel maradt FTC nagy szívvel küzdött a továbbiakban, ennek pedig meg is lett az eredménye. A mérkőzés hajrájában Ujfalusi Attilát rántották le a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Lengyel Béla tanárian értékesítette (3-2). A csapat a vezetés birtokában is az utolsó leheletéig küzdött, végül harsány szurkolói támogatás mellett sikerült megőrizni az előnyt, így győzelemmel zártuk az utolsó 2021-es hazai meccsüket.

A lefújást követően Bojan Lazic értékelt: – Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon erős ellenféllel szemben, mindenki kiadta magából a maximumot. A hozzáállásunkra nem lehet panasz, ismét megmutatkozott a Fradi-szív, hiszen hátrányból fordítva győztünk. Minden játékosnak jár a dicséret.

Öregfiúk csapatunk november 15-én, Óbudán, a Zrínyi ellen zárja az őszi szezont.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 9. forduló
Ferencváros 3-2 (2-1) BVSC
Gólok: Lazic, Lengyel, Ujfalusi

Szabó G. – Ebedli (Kazi, 52.), Szűcs M. (Lengyel, 41.), Keller, Fehér Á. – Lazic, Vén – Ujfalusi, Jovánczai (Zsolnai, 79.), Jordáki – Palásthy

Fradi.hu