Köztük a finn junior világbajnok Rasmus Kulmala is – a pénteki Brassó elleni Erste Liga meccsünk pedig elképzelhető, hogy elmarad.

Sean Simpson kihirdette keretét a novemberi eseményre, ahol az olaszokkal és az ukránokkal mérkőzik majd meg a magyar férfi jégkorong válogatott, a névsorban megtalálhatjuk a Fradiból Arany Gergelyt, Nagy Gergőt, valamint Rasmus Kulmalát, akiről így szólt a szövetségi kapitány: “Ő egy nagyon jól korcsolyázó csatár, aki gólérzékeny az ellenfél kapuja előtt. Szeretnénk megnézni, hogy válogatott szinten milyen játékra képes“. A teljes keretet, valamint a torna programját itt találjátok: MJSZ

A pénteken esedékes Corona Brassó elleni Erste Liga meccsünk sorsa egyelőre kérdéses, a “farkasok” ugyanis a Kontinentális Kupa szereplésük alatt karantén alá kerültek Franciaországban, miután egyik játékosuk pozitív COVID-tesztet produkált. A szóbeszédek szerint 10 napig tartják őket “fogságban”, ha ez így lesz, akkor a pénteki találkozón biztosan nem tudnak jégre lépni Budapesten.