Emellett új játékosainkat is kérdezték – pólósaink már Olaszországban vannak, ahol a héten belevágnak a Bajnokok Ligája küzdelmeibe.

A mérkőzés összes találata: VLV

Gábor Lőrinc

Csak és kizárólag pozitív élményeim vannak. Mindenki nagyon segítőkész, úgy gondolom, hogy befogadtak. Ha valamit elrontok, rögtön kapok magyarázatot az edzőktől és az idősebb játékosoktól. Nagyon jól érzem magam. Nem beszéltünk még a szerepek leosztásáról. Jövő héten kezdődik a BL, nagy álmom, hogy játszhassak a sorozatban. Nagyon bízom benne, hogy benne leszek a keretben, és ha csak fél percet is, de játszom.

Molnár Erik

Nagyon nagy a különbség, legfőképpen a két csapatban betöltött szerepemben. Amíg az UVSE-ben a húzójátékosok között voltam, addig a Fradiban alulról kell felküzdenem magamat, és ki kell harcolnom a helyemet a csapatban. Nagyon sokan tartanak előrébb nálam fejben és fizikálisan is. Ezek jelentik a legnagyobb változást. Ütőképes csapat vagyunk, jó eredményekre készülünk. Amikor már felépítettük magunkat, akkor szerintem bármire képesek lehetünk. Egyénileg a lehető legtöbbet szeretnék fejlődni, nem elkapkodva, de ahogy lehet, bekerülnék a válogatottba. De ennek is megvan a saját folyamata. Csapatszinten is nagy céljaim vannak, a magyar bajnokságot és a Magyar Kupát is meg akarom nyerni, a BL-ben pedig a Final Eightbe, sőt, a legjobb négybe is be szeretnék jutni, vagyis a lehető legmagasabb célokat tűztem ki.

Szakonyi Dániel

A BVSC után egy éles váltás a Fradiba igazolásom. Emocionális szálak is fűznek a klubhoz, elsősorban édesapám révén, a váltásról nyilván kikértem az ő véleményét is. Egy egész évet én is voltam már itt a serdülő korosztályban. Éppen az idő tájt lettem kapus, úgyhogy nagyon sokat köszönhetek a Ferencváros utánpótlásképzésének. Célom bekerülni a válogatott keretbe és ott ragadni. Kisebb, rövid távú célom, hogy magamnak bizonyítsak, illetve, hogy igazoljam, itt a helyem a Ferencvárosban, egy Bajnokok Ligája-csapatban, egy topcsapatban.

A teljes beszélgetés: EuroSport