Waltner Róbert szerint annak idején a Manchester United ellen sem sokat adtak a ZTE-sikerre, de egyszer az is megtörtént.

Peter Stöger

Hazai pályán természetesen dominálni szeretnénk a mérkőzésen, remélem, hogy sok helyzetet tudunk majd kialakítani, de ami még fontosabb, hogy hideg fejjel oldjuk meg a vendég kapu előtti szituációkat, és akkor a helyzetkihasználásunk is jobb lesz. Amire vigyáznunk kell majd, azok az ellenfél kontratámadásai, azt gondolom, hogy a vendégek elsősorban ezekből próbálnak majd meg gondot okozni nekünk. Éppen ezért a visszarendeződésünknek gyorsnak kell lennie, illetve a védelmünknek is jól kell majd zárnia. Meg kell próbálnunk minél kevesebb esélyt adni az ellenfélnek a saját kapunk előtt. Ha ezekre odafigyelünk és a kapu előtt is higgadtak leszünk, meglesz a három pont.

Waltner Róbert

Nyugodtan mondhatom, hogy nagyon jól dolgozott a társaság. Az MTK elleni siker hozott egyfajta felszabadultságot, így jó hangulatban készültünk. Játszottunk egy felkészülési találkozót a Lendva ellen, amit 6-1-re nyertünk meg, viszont azt is tudjuk, hogy ki ellen folytatjuk. A Ferencváros a legjobb magyar csapat, amely a nemzetközi színtéren is megállja a helyét. A szombati találkozónak nem mi vagyunk az esélyesei, ezzel tisztában vagyunk, azonban azzal is tisztában van mindenki, hogy nem feltartott kézzel utazunk az Üllői útra. Százalékosan kifejezve nekünk jóval kevesebb esélyt adnak, de korábbi csapataimnál is éppen a ZTE példáját szoktam felhozni. Annak idején a Manchester United ellen sem sokat adtak a ZTE-sikerre, de egyszer az is megtörtént… Eros Grezda olyan játékos, aki nagyon értékes tagja lehet csapatunknak. A baj az, hogy sérült, úgyhogy vele most türelmesnek kell lennünk éppen annak érdekében, hogy a későbbiekben segíteni tudja együttesünket.

Fradi.hu, ZAOL