EB-selejtezőt játszik az U21-es férfi labdarúgó válogatott. Hajrá, magyarok! A keretben a Fradit Csontos Dominik, valamint a gyirmóti kölcsönben szereplő Csonka András képviseli.

A mérkőzést élőben nézheted az M4 Sport weboldalán is, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

A németekről friss emlékeink vannak, az a célunk, hogy kedden egy jóval szorosabb mérkőzést játsszunk velük, mint az Európa-bajnokságon, és elsőként szerezzünk pontot ellenük ebben a selejtező sorozatban – mondta Gera Zoltán a hétfői hivatalos edzés előtt. – A német csapat mindig domináns futballra törekszik, és legtöbbször meg is tudja valósítani ezt, az a legfontosabb feladatunk, hogy amennyire lehet, megpróbáljuk meggátolni őket abban, hogy folyamatos nyomás alatt tartsák a kapunkat. Szeretnénk többet birtokolni a labdát, mint az Európa-bajnokságon, emellett szervezetten kell védekeznünk, és nem szabad üres területeket hagynunk az ellenfél támadói előtt. Megvan a tervünk arra, hogy miként lehet eredményesen játszani a németek ellen, de ez csak akkor sikerülhet, hogy minden játékosunk tudása legjavát adja, és végig harcosan, fegyelmezetten futballozunk. Az elmúlt napokban nagy gondot fordítottunk a regenerációra, így a játékosok jó állapotban vannak, de néhány poszton frissíteni fogunk a kezdőcsapatunkon.