Többek között az MTK libáját is legyőzte.

A Grand Handball Day, avagy a Kézilabdázás Napja alkalmából a BOK-csarnokban gyűltek össze a sportág egykori és jelenlegi nagyságai, a szurkolók legnagyobb örömére. A 2022. január 13-30. között zajló magyar-szlovák közös rendezésű férfi Európa-bajnokság népszerűsítése céljából rendezett esemény egyik betétprogramja volt a Kabalák Csatája.

Ezen a Fradi Sas is indult, sőt magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt, amely a hokisok Csúszka nevű jegesmedvéjéből, az MTK libájából, Gedeonból és a szegedi kézisek bikájából állt, a házigazda pedig, a kézi-Eb kabalája, Tricky, a szarvas volt.

Az öt tusából négyet is megnyert Sasunk, 10 méteres futásban, reakcióidő-mérésben, súlypontemelkedésben és hangerősségben sem talált legyőzőre a vicces vetélkedőn.

A nap fénypontja persze az Eb előtti összetartáson résztvevő, idehaza szereplő játékosokból álló kerettel készülő férfi válogatott közönségtalálkozója volt, amelyben a Ferencvárost Nagy Bence, Bujdosó Bendegúz és Kovacsics Péter képviseli.

Még fontos meccsek várnak ránk a Fradiban, de természetesen már sokat gondolunk a közelgő hazai Eb-re. Kemény edzéseken vettünk részt, de a munka gyümölcse az is, hogy ennyi szurkoló kijött miattunk erre az eseményre” – mondta Nagy Bence.

A sportnapon rengeteg gyerek vett részt, akik ügyességi feladatokat próbálhattak ki nyereményekért, valamint a sok bemutató-mérkőzésen a sportág klasszisaival találkozhattak.

Fradi.hu

További fotók: FTC facebook