EB-selejtezőt játszik az U21-es férfi labdarúgó válogatott. Hajrá, magyarok! A keretben a Fradit Csontos Dominik, valamint a gyirmóti kölcsönben szereplő Csonka András képviseli.

A mérkőzést élőben nézheted az M4 Sport weboldalán is, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

Izrael ellen a védekezésünk rendben volt, támadásban viszont még voltak hiányosságaink, de úgy érzem, mostanra minden játékelemben előre tudtunk lépnifogalmazott Gera Zoltán. – San Marinóban ugyan egy gyengébb képességű rivális ellen léptünk pályára, ettől függetlenül biztató volt, hogy sok helyzetet tudtunk kidolgozni, és akár négynél több gólt is szerezhettünk volna. Most valamivel több időnk volt a felkészülésre, mint az első meccsek előtt, így kicsit többet tudtunk dolgozni néhány taktikai elemen, és természetesen a lengyelek játékára is igyekeztünk minél jobban felkészülni. Pénteki ellenfelünk egy jó fizikumú játékosokból álló, erős csapat, amely direkt futballt játszik, kimondottan erős az átmenetekben, ezért igen nehéz dolgunk lesz ellene. Örülök, hogy egy ilyen szép stadionban léphetünk pályára, szeretnénk megszerezni második győzelmünket a csoportban.