A bajnokin visszatért a pályára “BéZé”.

Hétfőn este a múlt heti, Honvéd elleni, hősies pontszerzést követően, öregfiúkcsapatunkra hazai mérkőzés várt a bajnokságban az RTK ellen. Csapatunknak nagy visszatérője volt Balog Zoltán, aki egy hónappal ezelőtt vakbélműtéten esett át. Hétfőn, a meccs napján pedig Győrből autózott Budapestre, hogy az esti bajnokin csapatunk segítéségére lehessen.

A mieink diktálták a tempót a találkozó elejétől kezdve. A folyamatos nyomásgyakorlás végül a 11. percben törte meg az RTK védelmét, ekkor Szűcs Mihály mintaszerű beadásából Jordáki Norbert látványos mozdulattal lőtte a kapuba a labdát (1-0). Nem sokkal később megváltoztak a körülmények, ugyanis eleredt az eső, így a csúszós pályán csökkent a helyzetek száma igaz, a mérkőzést továbbra is az FTC irányította.

A szünetet követően tovább fokoztuk a nyomást, és Keller József szöglete után Balog Zoltán fejelte vissza labdát Jordákinak, akinek a lövését az RTK kapusa nagy bravúrral védte sőt, az ismétlést is sikerült valahogy szögletre ütnie Skravanek Lászlónak. Ám a következő sarokrúgásunknál már ő is tehetetlen volt, Keller újabb beadását Szekeres Tamás fejelte a hálóba (2-0). Pár perccel később Palásthy Norbert átadását Szűcs Mihály vágta a kapuba, majd a harmadik Fradi-gól után is sorban dolgozta ki a helyzeteit csapatunk. Egy remek támadás végén Jovánczai Zoltán lőtte ki a rövidsarkot, majd gólszerzőnk és Palásthy Norbert összjátéka után utóbbi is feliratkozott a gólszerzők közé (5-0). Sportszerű mérkőzésen öregfiúkcsapatunk 5-0-ra győzött és ezzel továbbra is veretlenül áll a tabella élmezőnyében.

A lefújás után Telek András nyilatkozott a FradiMédiának: – Lassan melegedtünk bele a mérkőzésbe, nehéz volt megtalálni a vizes, csúszós pálya ritmusát. Azonban a második félidőre belelendültünk a játékba. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, úgy érzem több gólt is lőhettünk volna igaz, amellett hogy néha a befejezéseknél pontatlanok voltunk, az RTK kapusa is jól védett, de összességében ez egy nyugodt, jó mérkőzés volt.

A következő fordulóban, jövő héten hétfőn a Halásztelekhez látogatunk, majd jöhet az MTK elleni örökrangadó hazai pályán.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 4. forduló
Ferencváros 5-0 (1-0) RTK
Gólok: Jordáki, Jovánczai, Palásthy, Szekeres, Szűcs

Szabó – Ujfalusi (Zsolnai, 61.), Keller, Fehér Á. – Szekeres (Szeiler, 53.), Szűcs (Bubcsó, 52.), Ódor, Balog – Jordáki, Palásthy, Jovánczai

Fradi.hu