Természetesen Dini, Bogdán Ádám és Botka Endi mellett, ők is készülhetnek Uzuniék és az angolok ellen. Sok sikert!

Két nagyon fontos meccs áll előttünk, és bár számtalan nehézséggel kell megküzdenünk, mindenképpen szeretnénk javítani az Albániától elszenvedett vereség után, Anglia ellen pedig bizonyítani, hogy a budapesti teljesítményünknél sokkal jobbra vagyunk képesek az Eb-ezüstérmes ellen még idegenben is – fogalmazott Marco Rossi az mlsz.hu-nak. – Ehhez azonban arra van szükség, hogy minden játékos egytől egyig az utolsó leheletéig küzdjön a pályán, és mindent kiadjon magából, tudása legjavát nyújtva!

A huszonhat kerettag közül heten is kaptak már sárga lapot a mostani selejtezősorozatban, vagyis ha Lang, Szalai Attila, Botka, Bolla, Gazdag, Sallai vagy Tamás Márk sárga lapot kap az Albánia elleni mérkőzésen, akkor rá sem számíthatok Anglia ellen, így az első mérkőzésen nem csak jól kell teljesítenünk és nyernünk kell, de figyelmesnek is kell lennünk – mondta a szövetségi kapitány. – Vécsei Bálintot már régóta figyeljük, és úgy éreztük, eljött az ideje, hogy megmutassa, mire képes a nemzeti csapatban, Nagy Zsolttal és Holender Filippel pedig már korábban is dolgoztunk együtt. Nego Loic szeptemberben is velünk lett volna, ha egészséges, örülök, hogy most már rá is számíthatunk.

Kapusok: Bogdán Ádám (Ferencváros), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig)

Hátvédek: Bolla Bendegúz (Grasshoppers), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (MOL), Kecskés Ákos (FK Nyizsnyij Novgorodó), Lang Ádám (Omonia), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia), Loic Nego (Mol Fehérvár FC), Willi Orbán (RB Leipzig), Szalai Attila (Fenerbahce), Tamás Márk (Slask Wroclaw)

Középpályások: Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Kleinheisler László (Eszék), Nagy Ádám (Pisa), Schäfer András (DAC), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig), Vécsei Bálint (Ferencváros)

Támadók: Hahn János (DAC), Holender Filip (Partizan Belgrád), Nikolics Nemanja (MOL), Sallai Roland (Freiburg), Sallói Dániel (Sporting Kansas City), Schön Szabolcs (FC Dallas), Varga Roland (al-Ittihad Kalba)