Női kéziseinket kérdezték a Rosztov elleni győzelem után.

Bíró Blanka

Nyertünk is, így ez a meccs mindenképp a legmagasabb polcra kerül nálam. Az utolsó percben reflexmozdulattal védtem, de a helyzet, a szituáció is arra utalt, hogy oda jöhet majd a lövés. Az első félidőben nem is játszott Anna Sen, de a szünetben épp agyaltam azon, hogy kitől még mire számíthatok, és láttam, hogy melegít, úgyhogy gyorsan fejben átlapoztam, hogy mit tudok róla, és jött is a végén. Örülök a győzelemnek, fontos, hogy levonjuk a pozitívumokat belőle, de a helyén kell kezelnünk. Láthattuk tavaly, hogy Esbjergben két bravúr pontot szereztünk, aztán hazai pályán meg kikaptunk a Bietigheimtől. Szóval, hozni kell a kötelezőket, és akkor lehet ez két pont extra.

Klujber Katrin

Szeretek ilyen jó csapatok ellen játszani, motivál, amikor a legjobb játékosokkal állok szemben. Tudatosan választottam ezt a lövést a hetesnél. Bejött a taktika, hogy lassítottuk a játékot, mert így volt oxigén a fejemben, amikor odaálltam a vonal elé, át tudtam gondolni, hogy milyen megoldással próbálkozzak. Az utolsó gólnál viszont nem teljesen voltam képben azzal, hogy hol is járunk épp. Azt tudtam, hogy egy gólon ingadozik a különbség, de hogy ilyen kevés van vissza, és hogy előnybe kerültünk, azt akkor láttam, amikor visszafelé futottam és felnéztem a táblára. Nehéz helyzetben, amikor a végén hátrányba kerültünk, akkor is éreztem, hogy nyerhetünk, mert láttam a mosolyt az arcokon, a védekezésünk nagyon jó volt, Blani meg… Blani nagyon extra volt, rengeteget segített.

Márton Gréta

Éreztem a meccs előtt, hogy fejben nagyon figyelni kell, mert nehéz a helyzetünk, és örültem, hogy hozzá tudtam tenni, mindig jókor voltam jó helyen. Próbáltam kemény lenni, de nem emiatt kaptam a kiállításokat – az elsőnél szerintem hozzá se értem ellenfelemhez, a másodikat pedig szándékos láb miatt kaptam.

Bővebben: Fradi.hu