Kicsit kevesebb, mint hétezer szabad hely maradt a bérletárusítás után.

A jegyeket a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, kivéve szeptember 27-én, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a meccs kezdetéig, V.: zárva, kivéve mérkőzésnapon, tehát a derbi napján is, 26-án) lehet megváltani.

Ahogy a 3 mérkőzésre érvényes bérletek esetében, úgy az „egymeccses”, a Betis elleni összecsapásra szóló jegyek esetében is bérletes szurkolóink 40 százalékos kedvezménnyel vehetnek jegyet! Fontos információ, hogy a megvásárolt jegyek ezúttal nem átírathatók, továbbá a jegyváltás a megjelölt egységárakon – a bajnokikkal ellentétben – 6 éven aluli gyermekek esetében is kötelező, valamint nincsen se diák, se nyugdíjas kedvezmény. Tehát a bajnokikkal ellentétben az Európa Liga-csoportkörös meccseinkre kategóriánként mindenkinek ugyanazon az áron lehet belépőt vásárolni!

Természetesen továbbra is mindenki számára megvásárolhatóak még a hárommeccses EL-bérletek. Az éves bajnoki bérlettel rendelkezők kedvezményes áron válthatják meg EL-bérletüket, ráadásul komoly kedvezménnyel, ugyanis 40 százalék engedményt adunk a hárommeccses EL-bérletek árából. Fontos információ, hogy a megvásárolt bérletek ezúttal nem átírathatók, továbbá a jegyváltás a megjelölt egységárakon – a bajnokikkal ellentétben – 6 éven aluli gyermekek esetében is kötelező, valamint nincsen se diák, se nyugdíjas kedvezmény. Tehát a bajnokikkal ellentétben az Európa Liga-csoportkörös meccseinkre kategóriánként mindenkinek ugyanazon az áron lehet belépőt vásárolni!

Érdemes utánaszámolni, még most is nagyon megéri éves bajnoki bérletet váltani, amellyel nemcsak valamennyi hazai bajnoki és MOL Magyar Kupa-mérkőzésünkre biztosíthatja helyét, hanem az EL-bérletek, vagy az „egymeccses” jegyek beszerzésénél is komoly előnyt szerezhet.

Az első budapesti Európa Liga-mérkőzés, azaz a szeptember 30-án sorra kerülő, Real Betis elleni csoportmeccs előtt érdemes mielőbb vásárolni a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál, hiszen így kedvezőbb áron biztosíthatja helyét a Grouapama Arénában. Minél előbb veszi meg bajnoki bérletét, annál olcsóbban juthat EL-jegyhez!

Áraink a következőképpen alakulnak:

Mindenkit arra bíztatunk, legyen ott mindhárom hazai EL csoportkörös mérkőzésen és vásárolja meg a kedvező áron kínált 3 mérkőzésre érvényes bérleteket! Aki esetleg nem ér rá valamelyik mérkőzésen, az mostantól megveheti, egyelőre csak a Betis elleni „egymeccses” jegyét.

Fontos tudnivaló, hogy jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a hazai mérkőzésekre való bejutás feltétele egyelőre továbbra is az érvényes jegyen túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító bemutatása.

(fradi.hu)