Az Orosz Labdarúgó Szövetség munkatársa is csatlakozott a Kassai Viktor dislike csoporthoz.

Múlt hét elején vált hivatalossá, hogy már nem Kassai Viktor az Orosz Labdarúgó Szövetség (RFSZ) játékvezetői bizottságának szakmai főnöke – a személyi változást az RFSZ szervezeti átalakítással indokolta. Az akkori közleményben Asot Hacsaturjanc, a bizottság elnöke dicsérte és megköszönte a korábbi magyar játékvezető munkáját, de nem mindenki volt azonban jó véleménnyel Kassai tevékenységéről.

Kassainak problémái voltak, nem értette meg, hogy hová jött és mivel kell foglalkoznia. Véleményem szerint a játékvezetés minősége nem javult vele. Sajnos a hazai szakemberek között nincs olyan bíró, akit lehetőségünk lett volna kinevezni az ő helyére. Hogy mi miért neveztük ki korábban Kassait? Ez az UEFA Játékvezetői Bizottságának ajánlása alapján történt. Láttak benne valamit – idézi a business-gazeta.ru az Orosz Labdarúgó Szövetség ügyvezető igazgatóját, Szergej Chebant.

Az Orosz Játékvezetői Bizottság elnöke, Alexander Djukov a TASZSZ orosz hírügynökségnek azt is elárulta, hogy Kassai a távozását követően nem kapott végkielégítést.

Csakfoci