A Hatvan csapatkapitánya Fradi-nevelés. Még 2009-ben Dejan Milovanovics nyilatkozta honlapunknak, hogy Szabó egy csiszolatlan gyémánt, akiből akár nagy kedvenc is válhat majd később.

Nahóczky Attila, vezetőedző

Tudjuk, hogy az ország legjobb csapata az ellenfelünk. Szerettük volna elkerülni az ilyen kaliberű riválisokat a harmadik fordulóban, de úgy vagyunk vele, ha már NB I-es ellenfél jut nekünk, a Ferencváros legyen az, hiszen ellene játszani mindenkinek felemelő. Úgy készülünk, hogy megpróbáljuk a többosztálynyi különbséget eltüntetni vagy minimálisra csökkenteni. Egész héten nagy becsvággyal készültek a fiúk az edzésen, dolgozik bennük a bizonyítási vágy. Nehezen indult a nyarunk, tizenkét játékossal kezdtük el a felkészülést, de a rajtra szerencsére összeálltunk. Célunk a minél előbbi visszajutás az NB III-ba, és erre meg is van minden esélyünk. A keretünk javát fiatal, húsz év körüli labdarúgók alkotják, de erősek, agresszívak, megvan bennük a potenciál, ez valójában NB III-as erősségű keret. Amatőr játékosoknak óriási lehetőség egy ilyen mérkőzés, bízom benne, hogy nem bénítólag hat, hanem épp ellenkezőleg, felszabadultan játszanak a srácok.

Szabó Roland, csapatkapitány

Hatvani származású vagyok, 13 éves koromban kerültem a Fradi utánpótlásába, 10 évet töltöttem az egyesületnél, a második csapatig jutottam. A Ferencváros II színeiben volt is néhány Magyar Kupa- és Ligakupa-meccsem, utána Soroksáron futballoztam, mielőtt hazatértam Hatvanba. Örültünk, amikor a Fradit sorsolták ki nekünk, nem mindennapi, hogy az ország legnépszerűbb csapata ellen futballozhatunk. Úgy állunk a mérkőzéshez, hogy nincs veszítenivalónk, fiatal az együttesünk, ketten vagyunk csak harmincévesek, a többiek jóval fiatalabbak, de nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára. Jól kezdtük a bajnokságot, ám az előző fordulóban sajnos csak döntetlent játszottunk, szerintem már mindenkinek a Fradi elleni meccs járt a fejében. Kíváncsi vagyok, ellenfelünk milyen csapattal áll ki. Tisztában vagyok a realitással, de reménykedem a tisztes helytállásban.

NS