Hétfőig a bérletesek vásárolhatnak kedvezményes áron.

Elsőbbség a bajnoki bérleteseinknek

Kizárólag mindhárom EL-csoportmérkőzésünkre érvényes bérlet kerül forgalomba egyelőre, ezekből szeptember 3., péntek és szeptember 6., hétfő között elsőként leghűségesebb szurkolóink, bajnoki bérleteseink vásárolhatnak a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, kivéve szeptember 6-án, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a meccs kezdetéig, V.: zárva, kivéve mérkőzésnapon). Az éves bajnoki bérlettel rendelkezők helyeit szeptember 6-ig, hétfőig fenntartjuk, azonban ők ettől függetlenül bárhova válthatnak EL-bérletet ebben a nekik fenntartott pár napban, vagy akár később is! A bajnoki bérletesek természetesen szeptember 7-től is a kedvezményes áron válthatják meg EL-bérletüket, de ekkor a helyüket már nem tartjuk foglalva.

Bérleteseinknek az elsőbbség mellett komoly kedvezmény is jár, 40 százalék engedményt adunk a hárommeccses EL bérletek árából. Fontos információ, hogy a megvásárolt bérletek ezúttal nem átírathatók, továbbá a jegyváltás a megjelölt egységárakon – a bajnokikkal ellentétben – 6 éven aluli gyermekek esetében is kötelező, valamint nincsen se diák, se nyugdíjas kedvezmény. Tehát a bajnokikkal ellentétben az Európa Liga csoportkörös meccseinkre kategóriánként mindenkinek ugyanazon az áron lehet belépőt vásárolni!

Áraink a következőképpen alakulnak (egyelőre csak mindhárom mérkőzésre érvényes bérleteket árusítunk):

Szeptember 7-től indul a második szakasz, érdemes mielőbb vásárolni

2021. szeptember 7-től, keddtől már nem kizárólag az éves bajnoki bérletek birtokosai vehetnek hárommeccses bérletet az Európa Liga csoportkör hazai meccseire, de ettől függetlenül a nekik biztosított 40 %-os kedvezmény továbbra is érvényes. Érdemes utánaszámolni, még most is nagyon megéri éves bajnoki bérletet váltani, amellyel nemcsak valamennyi hazai bajnoki és MOL Magyar Kupa-mérkőzésünkre biztosíthatja helyét, hanem az EL-bérletek beszerzésénél is komoly előnyt szerezhet.

Az első budapesti Európa Liga-mérkőzés, azaz a szeptember 30-án sorra kerülő, Real Betis elleni csoportmeccs előtt érdemes mielőbb vásárolni a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál, hiszen így kedvezőbb áron biztosíthatja helyét a Grouapama Arénában. Minél előbb veszi meg bajnoki bérletét, annál olcsóbban juthat EL-jegyhez!

Mint fentebb is írtuk, kizárólag hárommeccses bérleteket kezdünk árusítani, ám ettől függetlenül az UEFA jegyvisszaküldésétől függően elképzelhető, hogy később, az adott csoportmeccseket megelőzően egy-két nappal egymeccses belépőket is értékesítünk majd, amikor azonban már a mostaninál jóval magasabb árakon lehet belépőket vásárolni, ha egyáltalán maradnak.

Mindenkit arra bíztatunk, legyen ott mindhárom hazai EL csoportkörös mérkőzésen és vásárolja meg a kedvező áron kínált 3 mérkőzésre érvényes bérleteket!

Fontos tudnivaló, hogy jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a hazai mérkőzésekre való bejutás feltétele egyelőre továbbra is az érvényes jegyen túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító bemutatása.

Fradi.hu