Tizedik alkalommal tartják meg az eseményt – ma is remek programok várják a fradistákat.

Immáron X. alkalommal kerül megrendezésre a Fradi Családi Nap augusztus 29-én, vasárnap 9.00 és 17.00 óra között az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. Szurkolóink most újra betekinthetnek kiváló sportolóink mindennapjaiba, hiszen az FTC minden szakosztálya képviselteti magát a családi napon, valamint számos egyéb remek programlehetőség közül válogathatnak majd a kilátogatók.

Érdemes már a kezdésre, vagyis reggel 9.00-re megérkezni, hiszen 10.00 órától már Bedák Pál tart ökölvívó edzést, majd 10.30-tól hatszoros olimpiai bajnok kajakosunk, Kozák Danuta is megtiszteli az eseményt a jelenlétével. Ugyanekkor a sétafocisták bemutatómérkőzése is megtekinthető lesz. Ezt követően pedig női címvédő kézilabdacsapatunk két kiválósága, Szucsánszki Zita és Kovacsics Anikó fog dedikálni. Többek között a kerékpár, az akrobatikus torna, a birkózás és a férfi torna szakosztály után, 12.40-től a labdarúgó-szakosztályé lesz a főszerep, melynek keretében Szűcs Mihállyal, az 1995-ben a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó csapatunk játékosával találkozhatnak, míg 13.00-tól a tokiói olimpián negyedik helyen végző, háromszoros Európa-bajnok úszónk, Verrasztó Dávid fogadja a drukkereket.

Egy órával később pedig az olimpiai bajnok testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, majd 15.00-kor a teljes felnőtt jégcsorongcsapat is kilátogat a családi napra, melynek végén atlétika, valamint férfi kézilabda-szakosztályunk is bemutatkozik. A szakosztályi kitelepülések mellett rengeteg játékkal, ugrálóvárral, élő csocsóval, paintball-al, arcfestéssel várjuk szurkolóinkat, míg a hangulat- és zenefelelős DJ Dominique lesz.

Az eseményre kitelepül a Fradi-minibusz is, amely 9 és 17 óra között várja az érdeklődőket.

Most vasárnap reggel 9-től tehát mindenkit vár a jubileumi X. Fradi Családi Nap az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!

Fradi.hu