A duplázó Franck bizakodó, mellette Dibusz Dénes és Peter Stöger értékelését láthatod.

A találkozó után Dibusz Dénes, a Fradi kapusa azért volt csalódott, mert a svájci csapat ziccer nélkül lőtt három gólt, a kétgólos Franck Boli viszont bizakodó volt a visszavágó előtt.

Nagyon kár az eredményért, mert óriási esélyt kaptunk a sorstól azzal, hogy emberelőnybe kerültünk az első félidőben. A kiállítás pozitív fordulópont lehetet volna, de a kihagyott tizenegyes az ellenfelet hozta fel mentálisan. Próbáltuk többet birtokolni a labdát és keresni a rést a védekezésükben, de ez csak a mérkőzés végén sikerült” – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt Dibusz Dénes, aki azért sajnálja a három bekapott gólt, mert a svájci csapatnak nem volt ziccere a mérkőzésen.

Az első gól, amit kaptam az megpattant. A másodiknál épphogy el tudtam ütni a beadást, a kipattanóra pedig nem reagáltunk elég gyorsan. A harmadiknál pedig remek ütemben tekerte el a srác a hosszúra. Nagyon kár ezért a harmadik gólért, de inkább mindegyikért, mert elkerülhető gólok voltak. Ziccerük nem is volt. Bízom benne, hogy a visszavágón ilyenek nem lesznek. Azt a meccset nullára kell hozni, mert nem hiszem, hogy három-négy gólt tudunk lőni egy ilyen erős csapatnak” – tette hozzá a magyar válogatott kapus.

Nem vesztettünk, hiszen van még egy visszavágó. Ott megpróbáljuk megfordítani a párharcot. Most is megtettünk mindent a győzelemért. Szerencsére van még egy esélyünk. A kihagyott tizenegyes után is megmutattuk. hogy tudunk még gólt szerezni, úgyhogy teljesen nyitott a párharc” – értékelt a Ferencváros két bombagólt lövő csatár, Franck Boli.

Kivonat: Origo