Középpályásunk azt is elmondta, milyen eredménnyel lenne elégedett a Young Boys elleni meccsen.

Somáliával beszélgettünk az elmúlt nap tapasztalatairól és a várakozásairól.

Minden rendben van, jól utaztunk és a szállásunk is remek. Bern nagyon szép város, talán csak egy kicsit hűvösebb van ahhoz képest, mint amit az elmúlt napokban Budapesten megszokhattunk. Szerda este szeretnénk magabiztos, jó teljesítményt nyújtani, de tudjuk, hogy a jó eredmény eléréséhez a lehető legjobb csapatmunkára lesz szükségünk – felelte a Fradi színeiben 10 éve bemutatkozott, azóta 216 alkalommal pályára lépett brazil labdarúgó, akit a Stadion Wankdorf műfüves borítása kapcsán is kérdeztünk. – Mindig nehéz műfüvön játszani, hiszen teljesen más, mint a normál borítású pályákon futballozni. Gyorsan kell alkalmazkodnunk ehhez a mérkőzés elején, de a keddi, berni edzésről és a hétfői, otthoni tréningről is vannak tapasztalataink. Dinamikus játékra számítok a Young Boystól, a legfontosabb az lesz, hogy mi is mielőbb felvegyük a mérkőzés ritmusát.

Az FTC eddig a koszovói, a litván és a cseh bajnokcsapatot búcsúztatta, a kvalifikáció rájátszásában viszont már mindkét csapatra, a Young Boysra és a Ferencvárosra is óriási tét nehezedik, hiszen a tét a BL-főtábla. Vajon az eddigi legnehezebb feladat vár a Fradira? – tettük fel a kérdést Somáliának.

Ez majd kiderül szerda este, meglátjuk. Szerintem nehezebb dolgunk lesz, mint az eddigiekben, de ha lejátszottuk az első meccset, már könnyebb lesz majd elemezni az ellenfelet a budapesti visszavágó előtt. Hogy milyen eredménnyel lennék elégedett? Természetesen csakis a győzelemmel!

Fradi.hu