Fülöp Noel és Georgijevszki is pályára lépett tartalékcsapatunk ellen.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 2. forduló
MTK II 0-0 (0-0) Ferencváros II

Kovács – Godányi (Juhász, 42.), Könczey, Cubra, Arday – Pintér (Burzi, 82.), Katona M. – Redzic (Mazzonetto N., 46.), Ramadan, Vida (Vogyicska, 64.) – Gera (Leandro, 82.)

Az MTK négy visszajátszóval a csapatban (Vancsa, Kaka, Kata és Kovács Máté) és az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadott minket az NBIII 2. fordulójában, igaz, újonnan alakult ellenfelünknek halasztás miatt ez volt az első meccse.

Az első 20 percben nem alakult ki helyzet, a csendet végül a hazaiak törték meg és Kovács védett szépen. Később Ramadan próbálkozott távolról, majd egy veszélyes MTK-szabadrúgás ment el a kapunk fölött. A 30. percben egy szöglet után Cubra próbálkozhatott közvetlen közelről, de a kapusba bombázott, végül pedig Kovács ütött szögletre egy rövidre tartó lövést.

A második félidőt is inkább a kiegyenlített mezőnyjáték jellemezte, az 50. percben Gera lőtt fölé, majd az MTK kétszer is veszélyeztetett, de Kovács helyt állt. Ramadan még fölé emelt egy ígéretes szabadrúgást, majd egy hosszú helyzetcsend után a 80. percben Kovácsról pattant ki egy lövés, de gól ebből sem született, így a végeredmény egy igazságos 0-0.

A meccsen mutatkozott be Godányi Dominik, kifejezetten jól, de sajnos a 40. perc környékén egy sérülés miatt le kellett cserélni. Katonán még látszik a hosszú kihagyás, Cubrának is szoknia kell még a csapattársakat, de Redzic természetesen ezúttal is jó volt, középen pedig Pintért is lehet dicsérni.

A következő fordulóban, augusztus 15-én 11 órakor a Rákosmentét fogadjuk majd a Népligetben.

Borbély Balázs

Összességében igazságos döntetlen született. Mindkét oldalon voltak lehetőségek, de egyik csapat sem élt a kínálkozó helyzetekkel. A játék képe alapján elégedett vagyok az eredménnyel, de az látható, hogy még van hova fejlődni. Azt is szeretném elmondani, hogy öröm volt látni ilyen sok tehetséges játékost a pályán.

Fradi.hu