A kapitány mellett több korábbi játékosunk értékelte a Slavia elleni továbbjutást.

Józsi György

Valószínű volt, hogy szoros mérkőzés lesz a visszavágó is, és így is lett. A játékosok hősiesen küzdöttek, kivédekezték a második félidőt is, pedig nem volt könnyű. Ügy tűnik, a csapat mostanra Európára is megérett, és ráérzett, hogyan lehet ezen a szinten is eredményes.

Lipcsei Péter

Óriási, amit elért a Ferencváros. Az első félórában tapogatózó volt a játék, onnantól azonban nagyon ránk jött a Slavia. A mostani igazi célfutball volt, öt védővel kezdtünk, a középpályások és a csatárok is besegítettek a védekezésbe. Valódi csapatmunka volt. Régen örültünk így vereségnek!

Szeiler József

Noha a mostani játékosok zöme külföldi, és aligha vannak annyira tisztában a Ferencváros múltjával, mint a mi csapatunk volt annak idején, ugyanazokat az erényeket csillogtatják. Az utolsó erejükig küzdöttek, minden energiát kiadtak magukból. Nagyszerű, amit ezen az estén véghez vitt a Fradi. Ismerjük el, jobb csapatot búcsúztattunk!

Telek András

Nagy bravúr, hogy ekkora labdabirtoklási hátrány ellenére a Ferencváros ki tudta húzni egy kapott góllal. Az egész csapat nagyon küzdött, a védekezés össze volt rakva, kis szerencse is kellett ebben a párharcban. Ha pontosabb néhány kontránk, helyzetekig is el lehetett volna jutni, de ne legyünk telhetetlenek, a lényeg a továbbjutás!

Zoran Kuntic

Elképesztően izgalmas volt a visszavágó. Nagy nyomás alatt játszott a Ferencváros, de állta a sarat. Nehéz kilencven perc volt, ismerjük el, némi szerencse ezúttal is kellett a nekünk kedvező eredmény eléréséhez, de a lényeg a továbbjutás. Gólt ezúttal nem rúgtunk, de irány tovább!

NS