Manci szerint sikerrel veszi a csapat a mai „akadályt”.

Kétgólos előnnyel kezdi prágai szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata a BL–selejtező visszavágóján. Az egykori fradista hátvéd, Telek András szerint Dibuszék számíthatnak arra, hogy a Slavia játékosai „vért isznak” a találkozó előtt, és mindent egy lapra feltéve a magyaroknak esnek.

A legfontosabb, hogy ne kapkodjon senki a hátsó régióban – kezdte a volt válogatott védő. – Nyugodtak lehetnek, hiszen Dibusz Dénes áll a kapunkban, aki már az első meccsen is bizonyította, számíthatnak rá a társak a legmelegebb helyzetben is. Dénes irányítani fog a kapuból, nem engedi, hogy egy-egy megszerzett labda után azt össze-vissza elrugdossák.

Telek úgy gondolja, hogy a várható nagy nyomás ellenére, lesz a mieinknek is helyzete, és akkor Tokmac vagy Uzuni legalább egyszer betalál a cseh kapus hálójába.

Ha már a Slavia kapusánál tartunk, szeretném kijelenteni, még egyszer nem fogja kidugni a fejecskéjét a kis vakond az ötösön belül – mondta mosolyogva Telek. – Félre a tréfával, ekkora bakit, ekkora lyukat, egy életben egyszer rúg a kapus, ráadásul Kolár fantasztikus kapuvédő.

A volt hátvéd úgy véli, a Fradi megoldja a nehéz házi feladatot, és 1-1-es végeredménnyel biztosítja legalább az Európa Liga-csoportkörös szereplést, de ha még egy akadályon túljut, akkor az elmúlt idényhez hasonlóan idén is a BL-csoportban vitézkedhet.

Bors