Megvalósulhat a sokak által előre sejtett forgatókönyv.

Mint ismert, vasárnap Andrij Sevcsenko bejelentette, hogy lemond az ukrán labdarúgó-válogatott vezetőedzői posztjáról, amelyet 2016 júliusa óta töltött be.

Ahogyan pedig az várható volt, Ukrajnában máris megindultak a találgatások Sevcsenko utódjáról, és az sem meglepő, hogy az ukrán sajtó arról ír, hogy a Ferencvárostól nyáron távozó Szergej Rebrov az egyik legfőbb jelölt a szövetségi kapitányi posztra.

Rebrov néhány hónappal ezelőtt elmondta, mint minden edző, ő is arról álmodozik, hogy hazája nemzeti csapatát irányíthassa, és a football.ua szerint a tréner jelenleg is már ügyvédekkel egyeztet arról, hogy hogyan bonthatná fel szerződését az egyesült arab emírségekbeli Al-Ainnál,

amelynél június 6-án jelentették be az érkezését. Ha a Fradi korábbi vezetőedzője nem tudja megoldani a szerződésbontást, akkor az ukrán válogatottnál eddig asszisztensként tevékenykedő Mijron Markevics lesz az első számú jelölt.

A portál emlékeztet, az Ukrán Labdarúgó Szövetség augusztus 9-ig mindenképpen ki akarja nevezni az új szövetségi kapitányt, tehát sürgeti a döntés a vezetőket.

forrás: csakfoci.hu