A fiatal, utánpótlás-válogatott középhátvéd is kölcsönjátékosként távozott. Patricknak sok, a Vasasnak kevés sikert kívánunk!

Csonka András után – aki az NB I-ben szereplő Gyirmótban szerepelhet a most következő szezonban – újabb fiatal játékosunkat, a mindössze 19 éves Iyinbor Patrickot is kölcsönadta klubunk. A nyári edzőtábort a mieink felnőtt csapatával elvégző tehetséges védő az NB II-es Vasas csapatában szerepelhet a 2021/22-es szezonban. Azaz a tavalyi, NB III-as szezon után az angyalföldieknél szerezhet újabb felnőtt tapasztalatot a felnőtt futballban.

Iyinbor Patrick, a Vasas FC KTE frissen igazolt játékosa:

Nagyon megtisztelő volt, hogy egy ilyen nagy múltú klub keresett meg, mint a Vasas. Gyermekként már futballoztam Angyalföldön, de akkor még nagyon fiatal lettem volna a bemutatkozáshoz, így mindenképpen örülök, hogy tulajdonképpen visszatérhettem a korábbi klubomhoz. Tavaly már belekóstoltam a felnőtt foci világába, a Ferencváros második csapata után pedig a Vasasban futballozni nagy előrelépés számomra. Szeretnék fejlődni és a csapattal közösen jövőre egy osztállyal feljebb játszani.

(fradi.hu, kecskemetite.hu)