A Fradi eddig száz százalékos edzője tudja, hogy a következő körben már nem mi leszünk a favoritok és számít a szurkolók segítségére.

Nem volt könnyű, de számítottunk is erre. Az első félidőben nem voltunk elég aktívak. A Zalgiris pontrúgásai okoztak problémákat. A vezetés megszerzése után könnyebb lett a helyzetünk, örülünk a továbbjutásnak. Jobb csapat vagyunk, természetesen. Sok lehetőséget dolgoztunk ki Budapesten, de nem tudtuk igazán kényelmessé tenni a visszavágót. Nem volt ma könnyű kontrollálni a meccset, egyszerű passzokat rontottunk el De tudtuk már a meccs előtt, hogy a műfű a hazaiak nagy előnye lesz, hisz ők ehhez szoktak hozzá.

Az, hogy az első két meccsen továbbjutottunk, még nem siker, hanem az első lépések. Az, hogy már biztos a csoportkör, az a presztízs szempontjából fontos. Mi azt akarjuk bizonyítani azonban, hogy BL-szintű csapat vagyunk – de ha annyi hibát vétünk, mint ma, az nem lesz elég a Slavia ellen. A támadójátékunkon és a védekezésünkön is kell javítani, ez a feladatunk jövő hétre. A következő az első párharc, amelyben nem mi leszünk a favoritok. De a szurkolóink támogatásával minden lehetséges.

– Peter Stöger