Nagy tisztelettel beszélt rólunk ezúttal is a Pristina vezetőedzője, aki még akkor is rendkívül elégedett lenne egy győzelemmel, ha kiesnének a kupából – mellette a Pristina csapatkapitánya is nyilatkozott.

Nagyon nehéz feladat előtt állunk. Nagyon erős csapat az ellenfelünk. Úgy szeretnénk teljesíteni, mint a budapesti első meccsen. Még ha ki is esünk, élményeket akarunk szerezni. Ha sikerülne győznünk, akár úgy is, hogy azzal nem jutunk tovább, az nagyon boldoggá tenne. De ki kell hangsúlyozzam, milyen nehéz feladat előtt állunk. Ki adjuk majd magunkból a maximumot és megadjuk a tiszteletet az ellenfélnek, hisz egy rendkívül nagy klubról beszélünk. Az elmúlt héten elemeztük őket, a lehető legmotiváltabbak leszünk. A hiányzók, mint Dellova és Abazi, ismertek, de a heteseik is becsülettel játszanak majd. Hogy változtatok-e a kezdőn, az a mai edzést látva dől el. Nincs bojkott a játékosaim közt, most hallok erről először, két havi fizetéssel késünk, felesleges erről beszélni, ez teljesen normális bármely klubnál ebben a gazdasági helyzetben. A múlt héten láttuk, hogy milyen tapasztalt csapat az ellenfelünk, mert bár a 70. percig jól álltunk, egy percre sem álltak le és nem engedtek ki. Taktikusan játszanak, ez a legfőbb erényük.

Zekirija Ramadani

Nehéz meccs vár ránk. Sajnáljuk, hogy az odavágó számunkra kedvezőtlen eredménnyel ért véget. Remélem, hogy meg tudjuk mutatni és ismételni az első meccs jó momentumait. Bízunk egy jó eredmény elérésében a visszavágón, miért ne sikerülhetne? Persze nem szabad nagyon kinyílnunk, óvatosnak kell lennünk. Egy szoros eredmény, kis győzelem remek lenne!

Lorik Boshnjaku