Kéziseink beállója elmondta, hogy boldog és büszke arra, hogy a Fradinak a része lehet.

Julia Behnke azon kevesek közé tartozik, aki az elmúlt években úgy igazolt a Ferencvároshoz, hogy előtte sztárcsapatban (Rosztov-Don) szerepelt, s hogy kétségkívül kész, nemzetközi szinten is rutinosnak számító játékosként érkezett a Népligetbe. Beállónk nem is okozott csalódást, a csapat egyik legbiztosabb pontja volt, s ha gólszerzés tekintetében nincs is az élmezőnyben (a bajnokságban harmincnégyszer, a Bajnokok Ligájában tizennyolcszor talált be), helyzetteremtő készségével és védekezésével elévülhetetlen érdemeket szerzett a bajnoki címben. Na, meg az öltözőben betöltött szerepével is – az állandóan vidám, mosolygós és pozitív személyisége azokra is átragad, akik addig kedvtelenül üldögéltek az öltözőben.

Elég csak megnézni az általa kiválasztott, idénybeli tíz kedvenc, róla szóló fotóját; a TOP 10-sorozat Julia Behnkével folytatódik.

Sportolónk elárulta, hogy az idény vége után két hét teljes pihenőt kapott, majd személyre szóló, egyénileg végezhető erősítő és futó munkával kezdődött a felkészülést is megelőző előszezon. A szabadidejét a családdal és a barátokkal tölti, majd a tervek szerint párjával néhány napot még a görög tengerparton is pihen, mielőtt visszatérne Budapestre.

A kedvenc fotói között találjuk azt is, amelyre idény közben szurkolóinktól az egyik legtöbb visszajelzést kaptuk, amelyen az orrunk alá oly sokszor borsot törő Nora Mörk csalódottsága és Julia Behnke gólöröme egyszerre jelenik meg.

A Vipers elleni két meccsen tökéletesen játszottunk, különleges érzés volt, a szezon egyik csúcspontjaként emlékezhetünk rá. Igaz, számomra a Győr elleni meccs után már minden bajnoki a szezon csúcsát jelentette, és igazán imádtam az MTK elleni finálét, hazai pályán, miközben a létező legjobb szurkolók megtöltötték a csarnokot.

Jule tíz kedvenc fotóját alább láthatod, további gondolatait róluk pedig itt olvashatod: Fradi.hu