A Magyar Labdarúgó Szövetség közleménye.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége köszönetet mond a magyar válogatott szurkolóinak a feledhetetlen támogatásért, melyet az Európa-bajnokság mérkőzései során nyújtottak a nemzeti csapatnak. A futball iránt elkötelezett szurkolók egyértelműen hozzájárultak a magyar nemzeti válogatott felemelő szerepléséhez, ezért mindenkinek köszönet jár, aki valamilyen módon kivette a részét a csapat buzdításából.

A magyar szurkolók a világjárványt követően kiemelkedő és feledhetetlen hangulatot teremtettek a Puskás Arénában és a müncheni helyszínen. A budapesti szervezés mellett igazán büszkék lehetünk arra a hamisítatlan futballhangulatra, amely eddig leginkább a mi fővárosunkban volt tapasztalható az Európa-bajnokság során. A magyar válogatott mérkőzéseit milliók követték televízión, a szurkolói zónában és országszerte kivetítők előtt is. A fantasztikus hangulat beköltözött a családokba, otthonokba: Marco Rossi csapatának találkozói eddig a 2021-es év legnézettebb műsorai.

Az MLSZ elnöksége köszönetét fejezi ki a szurkolóknak a nemzeti csapat támogatásáért, és bízik abban, hogy a jövőben is számíthat szurkolóinak a szenvedélyes és sportszerű biztatására!

MLSZ