A Fradi Múzeum is várja a látogatókat szombaton.

2021. június 26-án országszerte újra megrendezik a Múzeumok Éjszakáját. Az újranyitás utáni első országos jelentőségű kulturális eseményre eddig csaknem 250 intézmény regisztrált, többek között a Fradi Múzeum is, amely ezen az estén a korábbi években is kitárta kapuit az érdeklődők előtt. A Groupama Arénában található Fradi Múzeumban tárlatvezetéssel, stadionlátogatással – a stadiontúrára csak az jogosult, aki nálunk vásárolja meg belépőjét! – és egy különleges új kiállítással várják a látogatókat.

Állandó kiállításaink a Múzeumok Éjszakáján is látogathatóak, emellett Kárpáti Györgyről készült időszakos kiállításunk is megtekinthető, amely a Fradi legtöbb sikert elért sportolójának állít emléket. Ezen kívül a történelmi 2020-as Bajnokok Ligája-menetelésünkről is megemlékezünk, ezzel kapcsolatban különleges relikviákat tekinthetnek meg. A látogatók továbbá láthatják az egyetlen magyar aranylabdás labdarúgó, a legendás Albert Flórián Aranylabdáját illetve Nyilasi Tibor Ezüstcipőjét, de további számos csodás trófeánk is megtekinthető lesz, amelyekkel közös fotókat is készíthetnek. Továbbá lehetőség lesz a Fradi csapatsportágaiban az idei szezonban megnyert összesen hét trófea mindegyikével fotózkodni. A képeket profi fotósaink készítik, és a látogatók által megadott email címre el is küldik! Az érdeklődők a Groupama Biztosító támogatásával működő Fradi Kamiont is megcsodálhatják, ahogyan a benne helyet foglaló kamara-kiállítást is.

Az eseményen ingyenesen vehetnek részt az egészségügyi és a szociális dolgozók. A járvány elleni védekezés első vonalában helytállók munkáját ezzel a felajánlással is szeretné elismerni az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A június 26-i Múzeumok Éjszakája belépéshez szükséges karszalagokat továbbra is a Groupama Aréna főbejáratánál található recepción vásárolhatják meg. A felnőtt karszalag ára 1.500 forint, gyermekek (18 éves korig) esetében 800 forint. A belépéshez szükséges a védettségi igazolvány vagy a védettséget igazoló applikáció, valamint egy fényképes személyazonosításra alkalmas okmány együttes bemutatása.

Fradi.hu