Játékosunk elmondta, hogy most a türelem a kulcsa mindennek, de jó úton halad – tegnap a társak születésnapja alkalmából köszöntötték.

– Hogy nézett ki az elmúlt fél éved?
– Főleg a fiziósokkal dolgoztam együtt, ezért ahogy mondtam, a szezon végén már együtt edzhettem a társakkal. Folyamatosan figyeljük, hogy a térdem hogyan reagál a különböző feladatokra és a terhelésre. Több mint nyolc hónapot hagytam ki, ezért türelemre van szükség magam felé. Tudom, hogy a klub mindenben támogat, a vezetőség is türelmes velem kapcsolatban, ami nagyon fontos számomra. Ezt a támogatást a pályán szeretném majd meghálálni, de ahhoz újra százszázalékos állapotba kell kerülnöm.

– Már a hetedik napunkat töltjük az edzőtáborban. Hogy látod az eddig itt töltött időszakot?
– Eddig azt mondtam volna, hogy remekül, mert minden a legnagyobb rendben ment. Együtt edzettem a csapattal, készültem az első felkészülési mérkőzésre is, de nem alakult minden a tervek szerint. Ettől függetlenül jól érzem magam. Születésnapom van, minden társam felköszöntött, szerencsére nagyon jó társaság vagyunk.

– Azt mondtad, hogy nem minden a tervek a szerint alakult. Mire gondolsz? Mi történt?
– Nyolc hónap kihagyás után a napi két edzés túl nagy terhelést jelentett a térdemnek, ami egyből jelzett, kicsit beduzzadt. Nyilván idő kell még neki, hogy hozzászokjon ehhez a terheléshez, így a türelem a kulcsa mindennek, de jó úton haladunk.

– Mit gondolsz, az ősz folyamán már láthatunk a pályán?
– Én mindent megteszek ennek érdekében, nagyon kemények edzek, keményen készülök, de ez elsősorban a térdem állapotától függ. Mindenesetre remélem, hogy minél hamarabb ott lehetek a pályán, és segíthetem a társakat.

A teljes beszélgetés: Fradi.hu