Kéziseink védekezőspecialistája kisfiáról is beszélt.

Csiszár-Szekeres Klára immáron hat esztendeje erősíti csapatunkat, ez az év azonban több szempontból is különleges volt számára. Amellett, hogy először sikerült bajnoki címet szereznie karrierje során, a Ferencváros csapatkapitányaként is debütálhatott – a bemutatkozás jól sikerült mert 41-23-ra győztünk Békéscsabán. Védekező-specialistaként ritkán kerül csak reflektorfénybe, viszont az megkérdőjelezhetetlen, hogy jelentős szerepe volt bajnoki címünkben. Ezúttal az ő kedvenc képeivel ismerkedhetünk meg.

A 2020/21-es idény sűrű versenynaptára miatt egyes mérkőzések olyan távolinak tűnhetnek, mintha több éve játszottuk volna őket. A bukaresti Bajnokok Ligája-mérkőzésünk, például, amelyre a számos nehézség miatt utánpótlás játékosokkal kiegészülve kellett kiállnunk, csupán a mögöttünk hagyott idény őszi szezonjában volt.

Nagyon messzinek tűnik, de elevenen él bennem a bajnokság eleje is annak ellenére, hogy eseménydús és érzelmekkel teli idény volt. Meg kellett élni a történéseket, mélyen belém égtek az emlékek. Nagyon jó érzés volt annak ellenére is, hogy nehéz volt a meccs és hiányos volt a csapat. A fiatal játékosok mindenre odafigyeltek és próbáltak segíteni. Habár nem feltétlenül jó emléknek kellene lennie, mégis sok erőt ad, hogy együtt éreztem a csapatot annak ellenére is, hogy szanaszét voltunk.

A kiválasztott képek egyikén Csiszár-Szekeres Klára egyik kezében gyermekét, másik kezében a bajnoki trófeát tartja.

Nagyon büszke vagyok, hogy ezt anyaként tudtam elérni. Az volt a célom, hogy a szülés után visszatérek, de hogy milyen állapotban, azt nem tudtam. Nehéz volt a visszatérés, és azt érzem, hogy maximálisan kivettem a részemet az aranyból. Beni szeret kint lenni a meccseken, még ha nem is sokszor tudtam kihozni.

Arra a felvetésre, hogy a gyermeke megérti-e már, édesanyja sokak által figyelt élsportoló, Szeki így reagált:

Ha most még nem is érti, azt tudja, hogy hova megyünk el és ez mivel jár. Két-három éven belül érettebb lesz a gondolkodása és összerakja miből áll az életünk. Belenő ebbe a közegbe és kezdi is összerakni, hogy napközben edzésre megyek. Néha mondja, hogy „edzés”, és az érmekkel is eljátszik akár fél órát is.

Klári tíz kedvenc fotóját alább láthatod, további gondolatait róluk pedig itt olvashatod: Fradi.hu