Kéziseink átlövője elmondta, hogy szeretne többször is ilyet érezni a jövőben – így legyen!

Klujber Katrin zsinórban harmadszor ért száz gól fölé a bajnoki idényben, két éve százhuszoneggyel zárt, a legutóbbi kettőben pedig egyaránt százegy góllal segítette a csapatot. Fiatal, még mindig csak huszonkét éves jobbátlövőnk azonban ennek ellenére is úgy érzi, hullámzó teljesítményt nyújtott a májusban véget ért szezonban. Vele folytatjuk a TOP 10-sorozatunkat, és az általa választott fényképek között is találhatunk jó és kevésbé kedves emlékű mérkőzéseket. A Győr, vagy épp a Vipers elleni összecsapásokat kétségkívül szívesen idézi fel mindenki, a Buducsnoszt elleni Bajnokok Ligája-meccsekre azonban ez közel sem igaz.

Hullámzó idény volt – a csapatnak és nekem is. Emlékszem, azért voltam rendkívül csalódott a Bajnokok Ligája-kiesés után, mert előtte néhány héttel sokkal jobb formában voltunk. A Vipers legyőzésekor nekem is jól ment a játék, akkor kellett volna még rápakolnom, de nem sikerült, hullámvölgybe kerültünk, és én sem tudtam segíteni. Ennek ellenére a végeredmény, ha a BL-ben nem is értük el a célunkat, nem olyan rossz, a bajnoki arany nagy boldogságot jelent.

Ez, speciel az ünneplős fotókon is tökéletesen megmutatkozik – ezek közül kettő került a TOP 10-be.

El se hittem igazából, hogy mindez megtörténik, amikor a fejem fölé emeltem a kupát, körülöttem konfetti és a csapattársak, a lelátókon pedig őrjöngtek a szurkolók. Ez az első bajnoki aranyam, nem tudtam, milyen érzés lesz, de most megtapasztalhattam, és mondhatom, szeretnék még többet.

Keti tíz kedvenc fotóját alább láthatod, további gondolatait róluk pedig itt olvashatod: Fradi.hu