A Dzurják-csapat az AC Zrínyit győzte le – szerdán pedig a Goldball ellen biztosíthatja be az aranyérmet!

Zuhogó esőben nagyon jól indult csapatunk számára a találkozó, hiszen az első percben egy látványos Lisztes-Bognár-Sitku akció végén utóbbi révén megszereztük a vezetést (0-1). Négy perccel később jött az újabb Fradi-gól: Jovánczai ugrott ki a védők között és kapu közepébe lőtt (0-2). Ezt követően sorra alakítottuk ki a helyzeteket, ám azok rendre kimaradtak. Jovánczai egy ízben a kapus mellett is elvitte a labdát, majd kisodródva, éles szögből az üres kapu mellé lőtt. A félidő végén pedig ugyancsak ő próbálkozott, de ezúttal a hazai kapus hárította a középre tartó kísérletet. Mindeközben az ellenfél egy baloldali támadás révén Bonifert révén szépített (1-2), így négygólos vezetés helyett egygólos előnyben vonultunk a szünetre.

A fordulás után a mieink csaknem ugyanúgy kezdtek, mint az első félidőben, annyi különbséggel, hogy most nem sikerült azonnal bevenniük az ellenfél kapuját. A mezőnyben nagy küzdelem zajlott a pályán, érezhető volt, hogy csak egy újabb gól nyugtathatja meg bajnoki címre törő együttesünket. A folyamatos Fradi-támadásoknak végül meg is lett az eredménye: Jordáki remekül lépett ki, lőtt is, de a kapus lábbal hárított, a kipattanót azonban Lisztes tizenegy méterről a bal alsó sarokba lőtte, lezárva ezzel a találkozót (1-3). A végig zuhogó esőben nagyon értékes győzelmet aratott együttesünk, amely szerdán a Goldball ellen megnyerheti a bajnokságot. A csapat nagy szeretettel várja a szurkolókat, hogy együtt ünnepelhesse a bajnok címet a mindent eldöntő, 16 órakor kezdődő szerdai mérkőzésen.

Dzurják József

A tétnek megfelelően nagyszerű hozzáállással léptünk pályára. Gyorsan megszereztük a vezetést, ráadásul szinte azonnal kettőre is növeltük az előnyünket. Az ellenfél ugyan szépített, de végig mi uraltuk a játékot és végül magabiztos győzelmet arattunk. Szerdán azzal az egyértelmű céllal lépünk pályára, hogy feltegyük az i-re a pontot és megnyerjük az újabb bajnoki címet.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 21. forduló
AC Zrínyi 1-3 (1-2) Ferencváros
Gólok: Jovánczai, Lisztes, Sitku

Szabó – Ebedli (Győri), Balog, Keller (Telek), Fehér Ádám – Bojan Lazic (Szeiler), Józsi (Lászka) – Bognár (Ujfalusi), Lisztes, Jovánczai (Lengyel) – Sitku (Jordáki)

Fradi.hu