A ciprusi sajtó szerint újra lesz testvérpár a Ferencváros első csapatánál. A helyi újságok a megállapodás(ok) részleteit is tudni vélik Ryan Mmaee ügyében. Úgy tudják, a Fradi hétszázötvenezer eurót fizet a játékosért az AEL Limasszolnak, ennek egy nagyobb részét azonnal, egy kisebb részét a szezon végén. A játékos a ciprusi klubbal kötött két évvel ezelőtti megállapodása alapján százezer euróra jogosult ebből az összegből, írják. Azt is hozzáteszik, hogy a Fradinál havi tizenhatezer eurós fizetésre számíthat a 24 éves marokkói válogatott labdarúgó, aki cserében 3+1 évre ír alá.

A Standard Liege és a Gent nevelése 2019-ben került Ciprusra, első évében sérülések hátráltatták, gyengén kezdett, az első találatát a tizenegyedik találkozóján szerezte, azóta 3062 perc alatt 19 gólt szerzett és 9-et készített elő, a rájátszás 8 találkozóján 6-szor talált be. Így nem csoda, hogy a szezon legjobb tizenegyébe választották a bajnokság végén.

Úgy tudjuk, a megállapodás tényében nem téved a ciprusi média, akik azt is tudni vélik, hogy helyére a Porto B-csapatából igazolnak egy tizenkilenc éves fiatalt a limasszoli klubba.