Sok a kérdőjel.

Tavaly ősszel a Ferencváros még a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt. A második mérkőzésén a Dinamo Kijevet fogadta a Groupama Arénában; a találkozó előtt jól értesült ukrán kollégák állították, hogy Szergej Rebrov nem marad sokig Budapesten, a szezon végén elhagyja az FTC-t és meg sem áll Kijevig. Akkor még nem tudták pontosan az ukrán újságírók, vajon Rebrov a számára oly kedves Dinamóhoz megy vissza, esetleg az ukrán válogatott irányítását veszi át Andrij Sevcsenkótól. Mindenesetre határozottan állították, amit azóta az ukrán internetes portálokon is lehetett olvasni, hogy Rebrovot a szezon végén Kijevbe várják. S hogy mi köze Rebrov útkeresésének a ma este véget érő olasz bajnoksághoz?

A válasz egyszerű: amennyiben ma este a Milan nem tudná kiharcolni a Bajnokok Ligája-indulást, akkor elképzelhető, hogy a korábbi klublegenda, az ukrán válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Andrij Sevcsenko válthatná Stefano Piolit a milánóiak kispadján, és az ő megüresedett helyére mehetne Szergej Rebrov. Mindenesetre a tegnap megszólaló Sevcsenko hosszan méltatta a La Gazzetta dello Sportban Piolit és a csapatot, de egyáltalán nem zárkózott el attól, hogy egy napon ő legyen a Milan edzője.

Pioli menesztésére kevés az esély, ha a jelenlegi harmadik, a 76 pontos Milan ma este nyerni tud a Bajnokok Ligája-indulást már az előző fordulóban bebiztosító Atalanta ellen idegenben.

forrás: magyarnemzet.hu