AZ MLSZ-től érkezik a távozó Boris utóda.

Marco Rossi segítője, a magyar labdarúgó válogatott pályaedzője veszi át az MTK Budapest labdarúgócsapatának irányítását. Az olasz szakemberrel 2+1 éves szerződést kötöttünk.

A 37 éves Giovanni Costantino munkáját az elmúlt években komoly sikerek jellemezték. Marco Rossi segítőjeként – akinek munkáját pályaedzőként és egyben videóelemzőként is segítette – szerepet vállalt a magyar labdarúgó válogatott Eb-re jutásában, a Nemzetek Ligája-csoportgyőzelemben, a Bp. Honvéd bravúros bajnoki aranyérmében, valamint a DAC Dunaszerdahely 25 év után kiharcolt nemzetközi kupaszereplésének elérésében.

Giovanni Costantino a magyar válogatott Eb-szereplésének lezárultával csatlakozik az MTK Budapesthez.

Személyében egy olyan ambíciózus szakember csatlakozik klubunkhoz, aki eddigi feladatköréből is fakadóan ismeri a hazai mezőnyt. Costantino olaszul, angolul, spanyolul és oroszul beszél, de a Magyarországon eltöltött évek hatására természetesen a magyar nyelv sem idegen számára.

Polyák Balázs sportigazgató a bejelentést követően a következőket mondta:

Az MTK Budapest nem csak a fiatal játékosokban, hanem a fiatal edzőkben is bízik. Hiszünk Giovanni Costantinóban és abban, hogy közösen sikeresek leszünk.

forrás: mtkbudapest.hu