A válogatott edzése után kérdezték kapusunkat.

Galéria: MLSZ

A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn megkezdte a felkészülést Telkiben a júniusi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra. Marco Rossi szövegségi kapitány bő keretébe négy fradista, Dibusz Dénes, Botka Endre, Sigér Dávid és a nagy visszatérő, a nemzeti csapat kapuját legutóbb 2016-ban védő Bogdán Ádám került be. Az összetartás második napján húszszoros válogatott kapuvédőnk, Bogdán Ádám állt a sajtó rendelkezésére.

Fantasztikus érzés itt lenni, fel vagyok dobva, rendkívül motivált vagyok. Régóta várok rá, hogy újra a válogatottban szerepelhessek. Megható volt, amikor megtudtam, hogy jöhetek az edzőtáborba, szeretnék minél jobb benyomást tenni. Belekezdtünk az edzésekbe, sok időt töltünk a pályán, kicsit olyan volt, mintha a Fradiban edzenék, mert Dibusz Dénessel együtt dolgoztunk – mondta Bogdán Ádám.

Játékosunkat a mögöttünk hagyott szezonról is kérdezték, melynek végén már NB I-es mérkőzéseken is védhette a Ferencváros kapuját.

Végig hittem abban, hogy ha elvégzem azt a munkát, amit meg szoktam csinálni, akkor el lehet érni, hogy a szezon úgy végződjön, ahogy azt szeretném – folytatta Bogdán. – Sérülést senkinek sem kíván az ember, de így nyílhatott meg előttem egy olyan ablak, hogy most én is itt lehetek. Az élet adott egy lehetőséget, mindent megteszek, hogy utazhassak az Eb-re!

Fradi.hu