Akik 2020 tavaszán nem kértek visszatérítést a zárt kapus meccsek miatt, és az előző idényre megújították bérletüket, most térítésmentesen megkapják az új idényjegyüket. A Groupama Aréna online jegyértékesítő rendszerében már elérhetőek az új idényre szóló bérletek. A következő tájékoztatás is olvasható az oldalon:

Azon 4.149 bérletes szurkolónk, akik 2020 tavaszán nem kértek visszatérítést a zárt kapus meccsek miatt, és az előző idényre megújították bérletüket, most térítésmentesen megkapják az új idényjegyüket – automatikusan a saját helyükre! Amennyiben az előző, 2020/2021-es szezonra érvényes bérletét online vásárolta meg, nincs változás, az újat a fiókjában találja, ahogy az eddigit is. Azoknak, akik a jegypénztárban vásároltak, szintén nincs további teendőjük, a kártyájukon tudhatják az új, érvényes bérletet.

Azon drukkereink, akik nem kérik az új bérletet, visszakérhetik a korábbi idényjegy zárt kapus mérkőzésekre eső értékhányadát. A rendszer automatikusan kiszámolja a visszatérítés pontos összegét. Ez utóbbira 15 napjuk (határidő: 2021. június 1. 23:59) van drukkereinknek.

További bérletes szurkolóink szintén dönthetnek arról, hogy miként kívánnak rendelkezni bérletük zárt kapus mérkőzésekre eső értékhányadával. A visszatérítés minden esetben a bérlettulajdonos szurkolói kártyájára történik! A visszatérítés igénylésére is 15 napjuk (határidő: 2021. június 1. 23:59) van szurkolóinknak.