Csapatunkból erősítenének a kispestiek.

Lovrencsics Gergő után szóba került a Honvédnál a kiszemeltek között a Ferencvárostól ugyancsak távozó (mindkettejüknek lejár a szerződése júniusban) Marcel Heister neve, azonban a 28 éves bal oldali védőt a lengyel bajnok Legia Warszawa is szívesen látná, sőt a Nemzeti Sport Online értesülései szerint Magyarországról is több klub érdeklődik iránta.

Ha Budapesten maradna, nagy fogás lenne az előző idényben gyengén szereplő, végül a tabella tizedik helyén záró klubnak. A német-horvát származású futballista meghatározó labdarúgónak számított az Üllői úton, három év alatt összesen 97 mérkőzésen két gólig és tizenegy gólpasszig jutott.

A korábban a Diósgyőrben is szereplő, jelenleg a pozsonyi Slovanban futballozó középpályás, Nono is aláírhat a Honvédhoz. Szappanos Péter érkezése immár biztosnak mondható, ugyanis a Mezőkövesd Zsóry kapusának megállapodása lejár a nyáron, így szabadon szerződtethetőként kerül a kispesti klubhoz. Egyelőre egy játékos távozott, Gazdag Dániel az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Unionban folytatja pályafutását.

forrás: nso.hu