Angela Malesteinnel beszélgettek az ETO elleni kiütéses győzelemről – a Balatonboglár ellen megsérülő Szekeres Klára több hétre kiesett.

Női kézilabdacsapatunk magabiztosan hozta a Boglári Akadémia-SZISE elleni bajnoki mérkőzést (21-32), de a meccsen ijesztő sérülés borzolta a kedélyeket. A második félidőben Csiszár-Szekeres Klára és Kajdon Blanka fejelt össze szerencsétlenül, előbbinek a szemhéja, utóbbinak a fejbőre szakadt fel. Mindkettejüket a Siófoki Kórházba szállították és ellátták a sebeket.

Válogatott kézilabdázónknak a szemhéja nyílt fel, négy öltéssel kellett a sebet összevarrni, de sportolónk szerencsére már a gyógyulás útján van.

Egy az egy elleni szituáció volt, de hogy a fejünk miként találkozott, azt nem értem, mert jó húsz centi lehet köztünk magasságban – elevenítette fel a történteket játékosunk. – Váratlanul ért, hogy összecsattantunk, és egyből éreztem, hogy nagyon fáj, de szerencsére nem szédültem meg, inkább csak sokkoló volt az ütközés, és hogy egyből vérzik. Rossz helyen van a seb, de jól vagyok már, jó a közérzetem, erősnek érzem magam, a látásomnak és a fejemnek nem lett baja, csak be van vérezve a heg, valamint a körülötte lévő rész. Pihenek vele, még Benit, a kisfiamat se emelgettem, mert ha lehajolok, akkor érzem, hogy lüktet.

A visszatérés pontos meghatározásához néhány napot még várni kell, de ha minden rendben halad, Szeki egy-két hét után újra a pályán lehet, vagyis a bajnoki hajrában ismét számíthat rá a csapat és a szakmai stáb.

Fradi.hu