Veszprémben is szurkolhatunk a lányoknak.

Május 15-16-án Veszprémben kerül sor a TIPPMIX Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntőre. A Veszprém Aréna kapacitásának felét a Magyar Kézilabda Szövetség megnyitja a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók számára.

Az MKSZ első körben a négy résztvevő klubnak ajánlotta fel a belépőket, a DVSC Schaeffler, az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Győri Audi ETO és a Kisvárda Master Good SE visszajelzéseit követően, az igények összesítése után kerülhetnek árusításra az esetlegesen megmaradó belépők.

A négyes döntőre kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók látogathatnak ki, életkorra való tekintet nélkül. A védettségi igazolványok meglétét, érvényességét a rendezők a csarnokba való belépéskor ellenőrzik. Az eseményre 2 napos bérletek válthatók, 7000 forintos egységáron.

A négyes döntő idején a szurkolók és a csapatok biztonsága érdekében a csarnokban kötelező a maszkhasználat, ennek elmulasztása esetén a rendezők felhívják a jegytulajdonosok figyelmét a szabályok betartására. Étel- és italfogyasztás a nézőtéren nem engedélyezett, a kilátogató drukkerek számára a fogyasztásra a Veszprém Aréna folyosóin, előterében, illetve a csarnok előtti területen lesz lehetőség.

MKSZ