Férfi kéziseink átlövője meghosszabbította szerződését.

Nagy Bence további két évre hosszabbított a Ferencváros férfi kézilabdacsapatával.

A balátlövő két éve igazolt a zöld-fehérekhez, ahol első évében 18 bajnokin szerzett 101 góljával a csonka szezonban a második helyen végzett az NB I góllövőlistáján, a jelenlegi idényben pedig 19 bajnokin 93 gólnál, 22 tétmérkőzésen 116 gólnál jár, ezzel vezeti a házi góllövőlistát. Nagy Bence a Ferencvárosban nyújtott teljesítményével beverekedte magát a válogatottba is, amellyel részt vett világ- és Európa-bajnokságon is.

Örülök, hogy újabb kulcsjátékosunkkal tudtunk szerződést hosszabbítani. Ez is mutatja, hogy milyen összetartó, kiváló sportemberek alkotják a Ferencváros csapatát, akik képesek egymásért meghalni a pályán” – nyilatkozta Király Sándor szakosztályvezető.

Boldog vagyok, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződést – kezdte a még mindig csak 25 éves játékos. – Évről évre lépünk előre a Ferencvárossal, amellyel távlati célunk a nemzetközi szereplés elérése, remélem, ezt minél előbb el tudjuk érni. Az idei szezonban sok olyan pontot veszítettünk, amit nem lett volna szabad, a jövőben sokkal koncentráltabban kell játszanunk ezeken a meccseken, mert ezen fog múlni a célunk elérése. Nyakunkon a hazai rendezésű Európa-bajnokság, ami minden magyar játékosnak extra motivációt ad a mindennapokra. Így vagyunk ezzel mi is, keményen dolgozunk és szeretnénk minél többen behívót kapni a Ferencvárosból a válogatottba, és beverekedni magunkat az Eb-keretbe.

A Ferencváros igyekszik egyben tartani a csapatot, hiszen nemrég hosszabbított Bujdosó Bendegúzzal, Marián Zernoviccsal, Győri Kristóffal, Pordán Bálinttal és Bohács Sándorral, élő szerződése van jövőre is Kovacsics Péternek, Bognár Alexnek, Bozo Andjelicnek, Füzi Dánielnek, Deményi Xavérnak, Imre Bencének és Prainer Viktornak is.

Fradi.hu