Brazil játékosunk szerződése lejár.

A csakfoci.hu értesülései szerint a Ferencváros 32 éves brazil középpályása, Isael Barbosa két és fél év után nagy valószínűség szerint távozik a zöld-fehérektől.

A rutinos játékos szerződése értesüléseink szerint a szezon végén lejár, esetleges hosszabbításáról pedig egyelőre nem jelent meg hivatalos hír, ennek oka pedig információink szerint az, hogy a felek nem hosszabbítanak. Isael 2019 februári érkezése óta sokat foglalkoztatott játékosnak számít az FTC-nél, a Transfermarkt adatbázisa szerint 63 NB I-es mérkőzésen lépett eddig pályára, 13 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt jegyzett, háromszoros magyar bajnoknak mondhatja magát.

Isael mellett további távozók is lehetnek a magyar bajnoknál: úgy tudjuk, a szlovák Michal Skvarkának és a német-horvát Marcel Heisternek is hasonló a helyzete, mint a brazil légiósnak – szerződésük lejárta után máshol folytathatják.

Heister kapcsán a napokban a lengyel sajtóban már megjelent, hogy a nyáron szabadon igazolhatóként a Legia Varsó csapatához kerülhet.

forrás: csakfoci.hu