Női kéziseink is szurkolók előtt játszhatják le mai bajnokijukat.

Női kézilabda, NBI, 21. forduló
Elek Gyula Aréna, 16.00: Ferencváros – Siófok KC
Jegy: álló 1500 Ft, ülő 2000 Ft – megvásárolható online vagy személyesen.
TV: FradiMédia

A Magyar Kézilabda Szövetség ajánlásai ide kattintva olvashatóak, míg a Fradi által közzétett szabályokat ide kattintva találjátok – a legfontosabb, hogy a sporttelep bejáratánál már ellenőrizni fogják a védettségi kártya meglétét, valamint kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

A meccs előtt Bíró Blankát kérdezték:

További hír, hogy az MKSZ lezárta az utánpótlás bajnokságokat:

A Magyar Kézilabda Szövetség szakmai- és versenybizottsága döntött az utánpótlás versenysorozatokról. Eszerint minden bajnokságot befejezetté nyilvánít úgy, hogy nem kerülnek megállapításra helyezések. A lejátszott mérkőzéseket nem törlik, azok a nyilvántartásokban elérhetők lesznek, a találkozókon kiszabott szankciók pedig érvényben maradnak.

Az MKSZ döntése szerint nem lesz feljutó és kieső sem az egyes bajnokságokban, és nem szerzett automatikusan jogot a 2021-2022. évi utánpótlás bajnokságok I-II. osztályába egy sportszervezet sem.

A Magyar Kézilabda Szövetség szakmai- és versenybizottsága a 2020-2021. évi versenynaptárban 2021. május 22. és június 30. napja között tornarendezési időszakot jelöl meg, amelynek részletszabályozását későbbi határozatában teszi közzé.

Az FTC Kézilabda Akadémia lány csapatai közül serdülő és ifjúsági együttesünk is hibátlan teljesítménnyel vezette a tabellát, a fiúknál pedig U16-os és ifjúsági csapatunk ugyancsak az élen állt, míg serdülőink a második helyen tanyáztak, amikor félbeszakították a bajnokságot.

A bajnokságok kényszerű felfüggesztése miatt nagyon sok mérkőzés elmaradt, sok csapat edzeni sem tudott, így a bajnokságok azonnali újraindítása szakmailag sem lenne indokolható, és a szükséges számú mérkőzés sem játszható már le a szezon végéig, több csapat nem is tudna újra kiállni a találkozókra – mondta el a döntés hátterét Rupp István, a Magyar Kézilabda Szövetség versenyigazgatója. – Sok csapat azonban edzeni, majd játszani szeretne, ezért számukra versenylehetőséget biztosítunk a tornák által, hamarosan ezek részletszabályozását is közzéteszi az MKSZ Szakmai- és Versenybizottsága.

Fradi.hu, MKSZ