Megnyílt a jegyelővétel a szombati találkozóra. A 18 év feletti nézők csak védettségi kártyával látogathatnak ki, ha meglesz szombatra a négymillió beoltott.

Nagyon várjuk már a miniszterelnök bejelentését, mert ha időben meglesz a négymilliomodik beoltott, akkor a szombati, FTC-Mezőkövesd bajnokit ismét nézők előtt rendezhetjük meg. Az új szabályokat tartalmazó rendeletek a bejelentés másnapjától lépnek életbe, vagyis legkésőbb egy pénteki bejelentés esetén lehet ismét meccsre menni. A szükséges feltétel a 4 millió beoltott!

Ha ez meglesz, akkor bajnokcsapatunk már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadhatja szombaton 19.30-tól a Mezőkövesdet az NB I-ben. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a Groupama Arénában, amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót.

A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy annak az információnak a birtokában vegyenek most – egyelőre kizárólag online – belépőt, hogy most még nincs meg a 4 millió beoltott, de ebben mindannyian nagyon bízunk.

És persze kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza! (Ha mégsem lesz meg időben a 4 millió beoltott, akkor természetesen a belépők árát visszatérítjük!)

Egyelőre kizárólag online lehet jegyet vásárolni!

Fontos, hogy 18 év feletti bérletes drukkereink és a VIP-jegyet váltók is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére (VIP esetében a főépületbe) történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!

Védettségi igazolvánnyal rendelkező – 18 éven felüli – szurkolóink belépőiket egyelőre kizárólag online tudják megváltani a meccsjegy.fradi.hu oldalon.

A Groupama Aréna Jegypénztárában egyelőre nem árusítunk belépőt.

18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

Kérjük, érkezzenek minél korábban, 3 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás!

Amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót, akkor a beléptetés minden esetben – a bérletesek és a VIP-szurkolók esetében is! – azzal kezdődik majd, hogy a biztonsági személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy továbbengedjék Önöket. Ezt követően a korábban megszokott módon történik majd a belépők ellenőrzése és a stadionba való bejutás.

Arra kérünk mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására.

A kapukat a szokottnál korábban, már három órával az összecsapást megelőzően, azaz 16.30-kor megnyitjuk, amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót

Továbbra is javasoljuk a maszk használatát

Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Groupama Aréna területén.

Az pedig kiemelten fontos, hogy a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk használata!

Emellett szintén javasoljuk, hogy mindenki használja a mosdóknál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

(fradi.hu)