Új értelmezést adtunk a dózsások meccsmagazinjának.

Hatnull, avagy: a tavalyi és idei szezon hat mérkőzésen hatszor győztük le a dózsásokat, akik a hat mérkőzésen nulla gólt és nulla pontot szereztek az Üllői úton vagy a Megyeri úton rendezett mérkőzéseken. Tavaly mindhárom meccsen 1-0-ra nyertünk, mindháromszor Franck Boli volt a „kivégző”, idén pedig beindult a Fradi-henger, összesen kilenc góllal terheltük meg a lila-fehérek hálóját.

Ehhez a pompás teljesítményhez tegnap még a bajnoki cím bebiztosítása is párosult, történelmünk során nem először történt ez meg, 1941 májusában már ünnepelhettünk aranyérmet az újpestiek elleni győzelemmel, akkor 5-2-re nyertünk. Hogy nincs új a nap alatt, azt jól mutatja az aznapi lapszemle, már akkor is az ismert jelszó volt használatban Újpesten: „Ezt a csatát elvesztettük, de majd jövőre…

Szergej Rebrov pedig tovább javította remek mérlegét: 8 mérkőzésen 7 győzelem, 1 döntetlen a dózsások ellen, a gólkülönbség pedig 16-2!

Érdekesség továbbá, hogy április 20. rossz „hagyományán” is át tudtunk lépni: ezen a napon korábban háromszor is játszottunk az újpestiekkel és egyszer sem nyertünk.