Oenning szerint jobbak voltunk és gratulált az NBI-es elsőségünkhöz.

Ez volt a szezonunk egyik legjobb meccse, kijavítottuk a legutóbbi találkozó hibáit és remek hozzáállással mentünk bele a meccsbe, nagy öröm ez a szurkolóinknak és nekünk is: sorozatban három bajnoki cím, hihetetlen! Egy három védős csapat ellen az, hogy a szélsőket forgatjuk, egy jó taktika. Ma a stadion mellett és a felkészülés alatt minket meglátogató szurkolók nagyon segítettek minket. A szurkolókért dolgozunk, nehéz nélkülük motiválni a srácokat. A mi szurkolóink a legjobbak, jó lenne velük ünnepelni. Ez a klub nem élhet túl nélkülük. A lilák úgy játszottak, mint a Vidi ellen, mi is erre készültünk. A játékosok jól követték a taktikát, a vendégek legnagyobb erősségei a gyors támadók, őket jól kezeltük. Ez egy derbi volt, nagy a feszültség, kicsit félreértettük egymást Tallóval. Ez hozzátartozik az ilyen meccsekhez. Lovrencsics Gerinek volt egy kis húzódása és sárgája, ezért óvatosságból lecseréltük. Dibusz Dénes sérülése miatt ebben a szezonban már aligha léphet pályára. A csapat két szabadnapot kap, én betartom a karantént, így én nem nagyon fogok ünnepelni. Fontos meccs jön a Vidi ellen, de a két nap akkor is jár.

Nagyon büszke vagyok, mert tudom, hogy a szurkolóknak milyen fontos volt, hogy visszakerüljünk erre a szintre. Nagyon jól érzem itt magam, jó munkát végezhetek, nagyon örülök, hogy a szurkolók és a csapat közt remek a kommunikáció. A csapat már teljesen érti a taktikámat. Az első évben még ismerkedtünk egymással. Nehéz háromszor egymás után bajnoknak lenni, főleg egy olyan csapat ellen, mint a Vidi.

A Szuperligáról az én véleményem az, hogy elvenné az esélyt a kisebb klubok elől, egy fontos célt vennének el így. Fontosak a célok. De lehet, hogy a fradisták szerint az Európa Liga, a Bajnokok Ligája után a Szuperliga kell jöjjön… Én szeretek itt dolgozni, van még egy évre szerződésem, a klubot kell megkérdezni a jövőmről.

Szergej Rebrov

Mindent megtettünk, amit tudtunk, de ennyire futotta. Sokkal frissebb volt a Ferencváros, akiknek gratulálok a bajnoki címhez. Megérdemelten nyertek ma is. Sok jó pillanatunk volt az első félidőben, a gól nem jött össze – nem úgy, mint a Fradinak. Megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, a második gól elkerülhető lett volna. Még ekkor sem adtuk fel, nagyon derbihangulata lett a második félidőnek. A harmadik góllal a Fradi lezárta a meccset. Jó volt itt lenni. Nem tett jót, hogy 6 nap alatt három meccset kellett játszani. A Fradi jobb volt.

Michael Oenning