Erről szólnak a sajtóhírek.

Ahogy arról már beszámoltunk, van esély arra, hogy ez lesz Szergej Rebrov utolsó idénye a Ferencváros kispadján, és hogy az ukrán tréner – várhatóan háromszoros magyar bajnokként – távozhat a nyáron a zöld-fehérektől. Külföldön már azt is tudni vélik, ki lehet az egyik jelölt akkor, ha Rebrov távozna: Törökországban jelent meg a hír, mely szerint Okan Buruk is szóba jöhet az FTC vezetőedzői posztjára.

A csakfoci.hu információi szerint a kapcsolatfelvétel valóban történt a felek között – hiszen az FTC vezetőinek minden eshetőségre fel kell készülniük -, de jelenleg nem zajlanak egyeztetések.

Az egykori 56-szoros válogatott és vb-bronzérmes futballista 2013 óta tartó szakvezetői pályafutása sem volt eddig sikertelen, hiszen 2020-ban, az İstanbul Başakşehir csapatával török bajnok volt a tréner, 2018-ban pedig az Akhisarspor gárdájával nyert kupát a szakember. A 47 éves, játékosként egykoron a Galatasarayban, az Interben és a Besiktasban is megfordult Okan Buruk 2021 januárjában távozott a Başakşehirtől, azóta nincs csapata.

A lehetőséget a Süper Lig Twitter felhasználó dobta be bő egy hete: